Reparatie van computers

Reparatie

Computer kapot? Wij kunnen hem voor u repareren tegen een scherp tarief. Bekijk de tarieven pagina.

Bouwen van websites

Websites

Wilt u een eigen website? Geen probleem, neem contact met ons op om een offerte te maken.

Computeronderdelen

Onderdelen

Onderdelen nodig voor uw computer? Bij ons kunt u terecht voor al uw computer onderdelen.

podium

Apps

Een eigen mobiele applicatie nodig? Neem contact met ons op.

uitslag

(Draadloos) Netwerk

Wij zijn er ook voor al uw netwerkproblemen. Ook voor het monteren van netwerkkabels, modems etc. bent u bij ons aan het juiste adres.

uitslag

Virussen

Een virus op uw computer? Laat hem goed en vakkundig verwijderen.

Wie zijn wij?


ICT en Informatica zijn erg brede begrippen, op meerdere vlakken kunnen problemen en/of vragen ontstaan waar men zelf geen raad mee weet.
Comp-U-Help is een jong en dynamisch bedrijf dat op het gebied van ICT mensen verder helpt met zijn of haar compter- en ict problemen.

Wij zijn medio februari 2013 begonnen met het bedrijf en sindsdien streven we er naar om steeds betere technieken en apparatuur in huis te halen om de kwaliteit vooruit te blijven stuwen. Dankzij onze lage tarieven en goede service hebben wij de perfecte combinatie voor klanten om goed en tegen een scherp tarief met hun problemen terecht te kunnen, want wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van ICT.

computer probleem Vaak werken wij 's avonds en in het weekend, dit zijn vaak de meest geschikte tijden voor klanten om langs te komen (in verband met werk en dergelijke). Dit stelt ons in de gelegenheid om overdag bij te scholen en deze kennis weer te benutten voor de klant. Kortom een win-win situatie voor zowel u als wij.