Reparatie van computers

Reparatie

Computer kapot? Wij kunnen hem voor u repareren tegen een scherp tarief. Bekijk de tarieven pagina.

Bouwen van websites

Websites

Wilt u een eigen website? Geen probleem, neem contact met ons op om een offerte te maken.

Computeronderdelen

Onderdelen

Onderdelen nodig voor uw computer? Bij ons kunt u terecht voor al uw computer onderdelen.

podium

Apps

Een eigen mobiele applicatie nodig? Neem contact met ons op.

uitslag

(Draadloos) Netwerk

Wij zijn er ook voor al uw netwerkproblemen. Ook voor het monteren van netwerkkabels, modems etc. bent u bij ons aan het juiste adres.

uitslag

Virussen

Een virus op uw computer? Laat hem goed en vakkundig verwijderen.

Portofolio


Natuurlijk tonen wij u graag met trots wat wij ontwikkeld hebben.
Maar deze voorbeelden geven u ook inzicht in wat wij maken en hoe het eruit ziet, alsmede met welke kwaliteit dit gepaard gaat.
Indien u op de afbeeldingen klikt, wordt u doorverwezen naar de betreffende site.

Websites

comp-u-help.nlDeze site is een van de creaties van comp-u-help. Wij hebben onze eigen site compleet zelf ontwikkeld. Onze eigen site moet natuurlijk een voorbeeld vormen van ons werk, dus uitbesteden was uit den boze. Door alles zelf te creŽren kunnen we niet alleen onze eigen kracht tonen, maar kunnen wij ook ons eigen systeem geheel naar wens(zowel die van de klant als van ons) vormen.
symptoommatch.nlSymptoommatch is een medische website waar men symptomen kan invoeren om aandoeningen die deze symptomen kenmerken te vinden. In tegenstelling tot de andere symptoomzoekers (die al in weinige mate bestaan) toont deze als enige percentages erbij van overeenkomst. Verder geeft deze site ook informatie over aandoeningen, waardoor men niet alleen kan zoeken, maar ook kan leren.
dutchcivilian.nlDutch Civilians is een fansite van de band Civil War. Deze site is ontworpen om zo nieuws en de laatste updates rondom de band in vertrouwde kring binnen de site rond te sturen.

Apps

comp-u-help.nl appDe Comp-U-Help app is ontwikkeld om onze klanten altijd het overzicht te kunnen bieden. Met deze app kunt u heel eenvoudig uw facturen downloaden, uw persoonlijke gegevens bekijken die bij ons bekend zijn, de tarieven bij de hand hebben en nog veel meer! Hij is downloadbaar in de google play (de officiŽle app store) en is geschikt voor elk toestel. Een must have voor klanten met een android smartphone!